Zonnescherm

zonnescherm

Ben jij op zoek naar een zonnescherm? Op zonweer.nl vind je diverse soorten zonneschermen (ook wel terrasschermen genoemd). Een zonnescherm zorgt ervoor dat je lekker in de schaduw kunt genieten van de zon.

Zonnescherm

Op een zonovergoten dag brengt een zonnescherm schaduw en koelte in je huis en tuin. Daarnaast kun je op zomeravonden langer buiten blijven zitten in de beschutting van het scherm.

Ook je tuinmeubelen hebben baat bij het gebruik van een zonnescherm. Hoe? hoor ik je denken! Het voorkomt dat de meubelen gaan verkleuren door de zon. Voordelen te over om voor een zonnescherm te gaan.

Drie soorten Zonneschermen

Op zonweer.nl vind je drie soorten zonneschermen: een budget scherm, een semi-cassetescherm en het cassettescherm. Het eerste is een basis scherm. Dit zonnescherm is gelijk aan ons semi-cassetescherm, maar leverbaar in minder verschillende afmetingen en doekkleuren. Hierdoor kunnen we het scherm serie matig maken en profiteer jij van een fikse korting.

Bij het semi-cassete scherm is het doek van het zonnescherm aan de onderkant zichtbaar. Het cassette scherm is volledig gesloten. Een volledig gesloten cassette zorgt ervoor dat het doek van het zonnescherm beter beschermd is tegen weersinvloeden, vuil en stof.

Je zult begrijpen dat dit scherm over het algemeen langer mee gaat dan een semi-cassette scherm.

Zonnescherm op maat!

Wanneer jij een zonnescherm gaat bestellen, dan wil je natuurlijk wel dat dit scherm in de juiste lengte geleverd worden. Daarom bieden we je op zonweer.nl diverse keuze mogelijkheiden. Je kunt de maten van het scherm opgeven en tevens de uitval kiezen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de kleur van de cassette te bepalen en het door jou gewenste doek te kiezen.

Zonnescherm Prijzen

Voordat je een zonnescherm besteld wil je natuurlijk weten wat een scherm je gaat kosten. Niet heel onbelangrijk!

Wij hebben op zonweer.nl een mooi systeem bedacht, zodat jij stap voor stap kunt uitrekenen wat jou zonnescherm gaat kosten. Je stel het scherm eenvoudig zelf samen en de website berekend je prijs.

Onze schermen zijn eenvoudig zelf te monteren, maar dit kun je natuurlijk ook door onze ervaren monteurs laten doen.

zonweer

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>