Knikarmscherm Prijzen

knikarmscherm prijzen

Knikarmscherm prijzen! Ben jij op zoek naar een knikarmscherm en wil je graag weten wat de prijzen hiervan zijn? In onze zonwering webshop kun je eenvoudig berekenen wat jou knikarmscherm gaat kosten.

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe jij eenvoudig zelf de prijzen van deze schermen kunt berekenen.

Knikarmscherm Prijzen Berekenen

Voordat je en prijs kunt berekenen, moet je weten hoe breed het scherm mag zijn. Hier kun je achterkomen door de beschikbare ruimte op jullie gevel op te meten. Als je dit gedaan hebt kun je zelf de prijzen van een knikarmscherm berekenen.

Stap 1 – Kies het gewenste Knikarmscherm

knikarmschermKlik op deze afbeelding en kies het gewenste scherm. We proberen ons assortiment altijd zo compleet mogelijk te houden. Zo bieden we verschillende soorten terrasschermen aan.

We hebben een budget model knikarmscherm en twee luxere modellen. Het verschil tussen deze twee laatste modellen is dat een hiervan een open kast heeft en de andere een gesloten kast.

Nu je een keuze hebt gemaakt kunnen we verder!

Stap 2 – Specificaties knikarmscherm

knikarmscherm bestellenNu je een scherm hebt gekozen is het van belang dat je de specificaties nog een keer goed doorleest. Is dit knikarmscherm wat je zoekt?

Is dit het geval, klik dan op “stel terrasscherm samen”.


Stap 3 – Kies de gewenste afmeting

knikarmscherm bestellenNu kies je in het dropdown menu de gewenste afmeting. Ieder scherm is in verschillende afmetingen te bestellen.

De uitval van het knikarmscherm houd in hoe ver het doek uitgevouwen wordt. Houd hier rekening mee. Wanneer er bijvoorbeeld een boom op twee meter van de gevel staat, dan heeft het geen zin om een scherm met een uitval van 300 cm te bestellen.
Stap 4 – Kies de gewenste bediening

knikarmscherm bedieningNu je de afmetingen bepaald hebt, kun je de bediening kiezen.

Wil je het knikarmscherm met een wandschakelaar bedienen of ga je liever voor een afstandbediend knikarmscherm. Het kan allemaal.Stap 5 – Kies de gewenste Kleuren

knikarmscherm kleurenNu je hebt bepaald welk scherm je wilt bestellen en welke bediening je gaat gebruiken, kun je de gewenste kleuren kiezen.

We hebben een uitgebreide collectie doeken en ook de kast is in diverse kleuren leverbaar.Nu heb je alle stappen doorlopen en heb je de prijs van het knikarmscherm berekend. De knikarmscherm prijzen zijn incl. btw en het scherm wordt na bestelling speciaal voor jou op maat gemaakt. Bij onze geen “made in China” modellen, maar handgemaakte terraschermen uit Nederland.

De knikarmschermen zijn eenvoudig zelf te monteren, maar natuurlijk kun je dit ook door onze monteur laten doen.

zonweer

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>